torstai 7. marraskuuta 2019

Asukastyöpajaan valmistautumista

Tällä hetkellä teemme valmisteluja ensi torstain 14.11. asukastyöpajaa varten. Kävimme suunnittelijoiden kesken läpi asukastyöpajaan ilmoittautuneet. Ilmoittautuneita oli yhteensä 18. Kiitos erittäin paljon kaikille ilmoittautuneille!

Bussi syksyisessä maisemassa, linjanumero 431.
Kivistön asukastyöpajassa tullaan keskustelemaan Kivistön alueella liikkuvista bussilinjoista, kuten linjasta 431.
Valitettavasti kaikkia emme voineet valita mukaan, vaan valitsimme yhteensä kymmenen. Yritimme tehdä valinnat siten, että mukaan tulisi eri ikäisiä osallistujia eri asiakasryhmistä. Suunnittelun kannalta tärkeää on, että mukana on osallistujia, jotka liikkuvat eri puolilla suunnittelualuetta. Eli mukaan on valikoitu osallistujia, jotka liikkuvat eri puolilla Kivistön ydinalueita ja sitten myös heitä, jotka liikkuvat esimerkiksi Seutulassa ja Viinikkalassa.

Olemme ottaneet yhteyttä työpajaan valittuihin. Eli jos viestiä ei kuulu, niin valitettavasti et mahtunut tällä kertaa mukaan. Kaikki kuitenkin pääsevät osallistumaan ja vaikuttamaan täällä blogissa. Kirjoitamme tänne blogiin lyhyen koosteen työpajasta, niin kaikki muutkin saatte tietää, millaista työpajassa oli.

Lisäksi työpajoja järjestetään HSL:ssä silloin tällöin eri aiheista, joten kannattaa seurata Facebookia ja HSL:n nettisivuja, niin tiedät, milloin uusi mahdollisuus aukeaa.

Nyt työpajan materiaalivalmistelujen pariin!

Yölinjastoluonnos


Myös Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelmassa on tapahtunut: yölinjastoluonnos on julkaistu ja se on kommentoitavana täällä.

Mukana on myös toivottuja parannuksia Kivistön yöyhteyksiin; jatkossa 431N ajaa lentoasemalle asti. Helsingin ja Kivistön välinen osuus ajetaan nopeampaa reittiä, mikä tarkoittaa sitä, että yhteydet Myyrmäkeen ja läntiseen Martinlaaksoon muuttuvat vaihdollisiksi. Linjan vuoroväli tihennetään 30 minuuttiin nykyisestä 60 minuutista.  Käykääpä kommentoimassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.