tiistai 17. joulukuuta 2019

Kiitos maanantain asukastilaisuuteen osallistuneille!

Lämmin kiitos kaikille asukastilaisuuteen osallistuneille! Olimme paikalla asukastila Rubiinissa maanantaina 16.12. klo 13.30-19.00. Suurta ruuhkaa tilaisuuteen ei ollut ja asiakkaiden kanssa käsiteltiin pääosin samoja aiheita, mistä blogissakin olemme keskustelleet. Huolia nousi muun muassa Lapinkylän palvelusta välillä Kenraalintie-Koivupää, Kirkan koululaisyhteyksistä ja alueen pysäkkiverkon toimivuudesta.

kuvassa pöytä, jolla kartta Kivistön linjastoluonnoksesta
Asukastilaisuudessa kävimme linjastoa asiakkaiden kanssa läpi karttojen avulla
Tulemme luonnostelemaan saamamme palautteen perusteella vielä toisen linjastoehdotuksen saamamme asiakaspalautteen pohjalta. Kommentointi luonnokseen jatkuu sunnuntaihin 22.12. asti. Sen jälkeen pääsemme viimeistelemään linjastoehdotusta. Käykää siis kommentoimassa, etenkin jos luonnoksessa on mielestänne jotain erityisen huonoa tai hyvää.

3 kommenttia:

  1. Linjasta 571 pitää tehdä runkolinja. Tai sitten yhdistää Runkolinjan 530 kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti runkolinja linjasta 571. Jumbon kautta kiertämään myös!!

      Poista
  2. Bussin 616 tulee ehdottomasti jatkossakin kulkea Vallilaan, jotta työmatkan voi kulkea ilman vaihtoja. Jossakin HSL mainitsi, että nopein reitti Vallilaan on junalla ja loppumatka Pasilasta bussilla. Näin ehkä, jos asuu Kivistön asemalla. Itselläni Kivistön asemalle on matkaa 2 km ja Vehkalan asemalle 1,6 km. Bussipysäkille sen sijaan 100 metriä, josta 616 kulkee. Melko iso ero. Juna-asemalle päästäkseni pitäisi joko kävellä, pyöräillä tai mennä jollakin ehkä aikatauluuni sopivalla bussilla. Päivätasolla tekisi jopa puoli tuntia lisää työmatkaan per suunta.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.